Dankzij activering wordt uw Norton-service gestart

Wanneer uw internetprovider Norton-software aanbiedt als service, wordt uw actuele gebruik van de softwareservice via het activeringsproces gestart.

U kunt uw Norton-service activeren nadat u uw hebt product geïnstalleerd. Het kan zijn dat u handmatig een pincode moet invoeren die u van uw internetaanbieder hebt gekregen.

De activeringsstappen verschillen wellicht per internetprovider.

Als u niet verbonden bent met het internet, kunt u ervoor kiezen om uw service later te activeren. U kunt de optie Nu activeren in het hoofdvenster gebruiken. In bepaalde omstandigheden ontvangt u ook waarschuwingsberichten om uw service te activeren.

De activering neemt slechts enkele minuten in beslag. U moet echter wel met internet zijn verbonden om uw service te kunnen activeren.

Als u uw service niet onmiddellijk na de installatie activeert, wordt u er regelmatig aan herinnerd dat u dit moet doen, totdat u uw service heeft geactiveerd. Als u uw Norton-service niet activeert binnen de periode die in de waarschuwing wordt vermeld, beveiligt het product u niet langer.

De Norton-service activeren

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1027408_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/04/2011