De Norton-service activeren

Na activering wordt de doorlopende service gestart. Als u de service niet bij de eerste gelegenheid activeert, verschijnt regelmatig een waarschuwingsvenster met de mededeling dat activering is vereist, totdat u de service activeert. U kunt de service direct vanuit het waarschuwingsvenster activeren. U kunt dit ook doen via de koppeling Activeren in de vervolgkeuzelijst Ondersteuning in het hoofdvenster. Voordat u verdergaat, moet u verbinding maken met internet. U wordt wellicht gevraagd om handmatig een PIN die u van uw internetprovider heeft gekregen, in te voeren. De activeringsstappen verschillen wellicht per internetprovider. U kunt uw service ook activeren vanuit een willekeurige gebruikersaccount zonder beheerdersrechten. De activering neemt slechts enkele minuten in beslag.

Uw service activeren

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Klik in het hoofdvenster van Norton 360 Online op Nu activeren.

• Klik in het vervolgkeuzemenu Ondersteuning op Activering in het hoofdvenster van Norton 360 Online.

• Selecteer in het waarschuwingsvenster Activering vereist de optie Nu activeren. Klik dan op OK.

2. Wanneer u tot activering overgaat, verschijnt het venster Softwareservice. U kunt in dit venster kiezen uit de volgende opties:

• Nu activeren

Volg de instructies op het scherm. U wordt wellicht gevraagd om de activerings-PIN in te voeren. U hebt deze van uw internetprovider gekregen.

• Later activeren

Gebruik deze optie om uw service later te activeren.

Dankzij activering wordt uw Norton-service gestart

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v1027364_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/04/2011