Norton-instructievideo's

Welkom bij de instructievideo's van Norton. Met behulp van deze instructievideo's leert u hoe u uw Norton-producten effectief kunt gebruiken.

Het Norton-product downloaden en installeren dat u online of in de winkel heeft gekocht of van uw provider heeft ontvangen. Kom te weten hoe u problemen met het installeren of openen van uw Norton-product verhelpt met behulp van het Norton-hulpprogramma Remove and Reinstall of de Norton Bootable Recovery Tool. Kom te weten hoe u uw licentie naar een andere apparaat kunt overdragen of hoe u uw Norton-product kunt upgraden.

Kom te weten hoe u op beveiligingsbedreigingen scant en deze verwijdert, de nieuwste updates en virusdefinities downloadt, en wat onze Norton Protection Promise inhoudt.

Kom te weten hoe u uw creditcard- en factuurgegevens updatet of hoe u het wachtwoord van uw Norton-account wijzigt.

Kom te weten hoe u de Norton Power Eraser-scan uitvoert in Norton Security en bedreigingen van uw computer verwijdert.

Kom te weten hoe u uw huidige Norton-abonnement handmatig verlengt, een nieuw abonnement koopt of de Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelt.

Kom meer te weten over online back-up en hoe u deze activeert. Gebruik de video's in deze sectie om te leren hoe u een back-upset maakt, een back-up uitvoert, uw gegevens herstelt en extra opslagruimte koopt, mocht de toegewezen online opslag niet voldoende voor u zijn.

Kom te weten wat Norton Password Manager is en hoe u een safe maakt en beheert. Daarnaast kunt u te weten komen hoe u uw safegegevens importeert en exporteert, en hoe u uw safe permanent verwijdert.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v102698236
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 18/07/2019