Norton LiveUpdate

LiveUpdate haalt de recentste definitie- en programma-updates op voor het Symantec-product dat u op uw computer hebt geïnstalleerd. Hiermee wordt uw computer tegen recentelijk ontdekte bedreigingen beveiligd.

LiveUpdate wordt via bestaande internetverbindingen met de Symantec-server verbonden, en controleert op updates. Deze worden vervolgens automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Voer LiveUpdate met regelmatige tussenpozen uit. Wanneer de Stille modus voor Norton 360 Online is ingeschakeld, worden de recentste updates niet door LiveUpdate uitgevoerd en gedownload.

In de kolom Status kunt u de status van LiveUpdate-activiteiten bekijken. Met de optie Annuleren kunt u de LiveUpdate-sessie stoppen. Nadat de updates door LiveUpdate zijn gecontroleerd, gedownload en verwerkt, klikt u op OK om het venster te sluiten. U kunt de koppeling Overzicht weergeven gebruiken voor een overzicht van de updates die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Via de koppeling Privacybeleid onder aan het venster kunt u meer informatie verkrijgen over de werking van LiveUpdate en de gegevens die worden verzameld.

Handmatig op updates controleren

Automatische LiveUpdate in- of uitschakelen

LiveUpdate

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10179777_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 07/11/2011