Vertrouwensniveau van netwerk bewerken

Het vertrouwensniveau bepaalt het standaardtoegangsniveau dat apparaten op uw netwerk tot uw computer hebben. Elk apparaat op uw netwerk dat niet uitdrukkelijk als Vertrouwd of Beperkt wordt bestempeld, gebruikt het vertrouwensniveau van uw netwerk.

Het eerste vertrouwensniveau van het netwerk wordt op basis van uw computerconfiguratie voor u ingesteld.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

VOLLEDIG VERTROUWD

Hiermee wordt het netwerk aan de lijst Volledig vertrouwd toegevoegd.

Al het verkeer dat uw computer van een vertrouwd netwerk ontvangt, wordt gefilterd en door de firewall gelaten. Bekende aanvallen en infecties worden echter nog steeds gecontroleerd. Selecteer deze instelling alleen wanneer u zeker weet dat het netwerk helemaal veilig is.

GEDEELD

Hiermee wordt het netwerk aan de lijst Gedeeld toegevoegd.

Al het verkeer dat uw computer van een gedeeld netwerk bereikt, wordt gefilterd. Alleen gedeelde bronnen op uw computer, zoals bestanden, mappen en printers, zijn toegestaan. Selecteer deze instelling als de firewall u moet beveiligen tegen al het verkeer met uitzondering van verkeer dat betrekking heeft op bestanden en printers die gedeeld worden.

BEVEILIGD

Hiermee wordt het netwerk aan de lijst Beveiligd toegevoegd.

Een netwerk heeft het vertrouwensniveau Beveiligd, wanneer het niet als Vertrouwd, Gedeeld of Beperkt wordt geclassificeerd.

U blijft beveiligd tegen bekende aanvallen en ander onverwacht verkeer.

BEPERKT

Hiermee wordt het netwerk aan de lijst Beperkt toegevoegd.

De apparaten in een beperkt netwerk kunnen niet met uw computer communiceren. U kunt het netwerk echter blijven gebruiken om te surfen of e-mails te verzenden, en voor andere communicatie.

De Netwerkbeveiligingskaart

Het vertrouwensniveau van uw netwerk en apparaten wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10027746_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011