Vertrouwensniveau van apparaat bewerken

Als u uw computer of apparaat tegen andere apparaten wilt beveiligen, kunt u een toepasselijk vertrouwensniveau instellen voor de apparaten die met uw netwerk zijn verbonden. In het vak Apparaatdetails van de Netwerkbeveiligingskaart worden de instellingen voor het vertrouwensniveau van elk apparaat weergegeven. U kunt de instelling voor het vertrouwensniveau van een apparaat wijzigen.

In de volgende gevallen is het vertrouwensniveau van een apparaat Gedeeld:

• Wanneer de computer op het netwerk een of meer gedeelde mappen of printers heeft

• Wanneer de computer compatibel is met Media Center (als u bijvoorbeeld Windows Media Center Edition, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Ultimate of Windows 7 hebt)

• Wanneer de computer geen openbaar IP-adres heeft

Alleen pc's met een rechtstreekse verbinding met internet hebben een openbaar IP-adres.

• Wanneer de computer via een beveiligde verbinding met een LAN is verbonden

Als u een onbeveiligd draadloos netwerk gebruikt, is het vertrouwensniveau van alle apparaten op het netwerk Beschermd.

Het vertrouwensniveau van een apparaat is ook afhankelijk van het vertrouwensniveau van het netwerk. Wanneer u het vertrouwensniveau van een netwerk wijzigt, wijst Norton 360 Online hetzelfde vertrouwensniveau toe aan alle apparaten die met dat netwerk zijn verbonden. Norton 360 Online brengt geen wijzigingen aan in het vertrouwensniveau van de apparaten die u afzonderlijk vertrouwt of beperkt.

Wijzig het vertrouwensniveau van een apparaat alleen in Volledig vertrouwd als u zeker weet dat het apparaat geen beveiligingsbedreiging vormt.

U kunt een van de volgende opties selecteren:

VOLLEDIG VERTROUWD

Hiermee wordt een apparaat aan de lijst Volledig vertrouwd toegevoegd

Apparaten met dit vertrouwensniveau worden alleen op bekende aanvallen en infecties gecontroleerd. Selecteer deze instelling als u zeker weet dat het netwerk helemaal veilig is.

U kunt een volledig vertrouwd apparaat ook uitsluiten van de Inbraakpreventiescan. Wanneer u een vertrouwd apparaat uitsluit van de Inbraakpreventiescan, vertrouwt Norton 360 Online dit apparaat en wordt de informatie die van dit apparaat wordt ontvangen, niet gescand.

BEPERKT

Hiermee wordt een apparaat aan de lijst Beperkt toegevoegd

Apparaten met dit vertrouwensniveau hebben geen toegang tot uw computer. Norton 360 Online geeft de status van het vertrouwensniveau voor beperkte apparaten weer via het pictogram van het apparaat.

NETWERKVERTROUWEN GEBRUIKEN (vertrouwensniveau)

Hiermee wordt een apparaat aan een standaard vertrouwensniveau toegevoegd

Apparaten die niet langer het vertrouwensniveau Volledig vertrouwd of Beperkt krijgen toegewezen, nemen het standaardvertrouwensniveau van het netwerk over. Het vertrouwensniveau van het netwerk kan Volledig vertrouwd, Beperkt, Beveiligd of Gedeeld zijn.

De Netwerkbeveiligingskaart

Het vertrouwensniveau van uw netwerk en apparaten wijzigen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: v10027745_N360_N360SOS_6_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 10/02/2011