Bericht: "U hebt online een back-up gemaakt van uw bestanden met uw huidig Norton-product..." wanneer ik een Norton-product installeer

Uw huidig Norton-product wordt geleverd met de functie Veilige online opslag waarmee u online een back-up kunt maken van uw bestanden op een Symantec-server. Het Norton-product dat u probeert te installeren, verwijdert uw huidig Norton-product en u zult de toegang tot uw Secure Veilige online opslag verliezen. Voordat u uw huidig Norton-product verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u alle bestanden waarvan u een back-up hebt gemaakt, herstelt. Meer informatie vindt u onder Bestanden hestellen waarvan een back-up is gemaakt met Norton 360.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20101015132253EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 04/02/2011