Bericht: "De automatische abonnementsverlenging van uw Norton-product wordt niet geannuleerd door het product te verwijderen..." wanneer ik mijn Norton-product verwijder

Uw Norton-productabonnement wordt verlengd, zelfs wanneer u het product van uw computer verwijdert. Als u uw Norton-productabonnement wilt blijven gebruiken, moet u het zo snel mogelijk opnieuw installeren.

Als u zich hebt aangemeld voor de automatische verlengingsservice van Norton en u uw Norton-product niet opnieuw wilt installeren, annuleert u de automatische verlengingsservice van Norton. Lees voor meer informatie Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen?.

Totdat u uw inschrijving voor de automatische verlengingsservice van Norton annuleert, kunnen er nog steeds kosten in rekening worden gebracht voor uw abonnement.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20101012193736EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/09/2016