Compatibiliteit van Norton Family met andere programma's voor ouderlijk toezicht

Het is niet aan te raden meer dan één programma voor ouderlijk toezicht op uw computer te installeren. Norton Family werkt niet met andere programma's voor ouderlijk toezicht. Norton Family wordt misschien niet uitgevoerd of controleert geen internetactiviteiten wanneer het programma met andere programma's voor ouderlijk toezicht is geïnstalleerd. Deze problemen hebben vooral te maken met de manier waarop meerdere programma's voor ouderlijk toezicht het internetverkeer proberen te filteren. We raden u aan het andere product voor ouderlijk toezicht van uw computer te verwijderen.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20101005175857EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 30/06/2014