Compatibiliteit van Norton Family met F-Secure Internet Security

Norton Family-client is niet compatibel met F-Secure Internet Security. Hoewel Norton Family goed werkt naast vele andere beveiligingsproducten, hebben we gemerkt dat het programma met enkele producten niet goed werkt. Deze problemen hebben vooral te maken met de manier waarop beide producten het internetverkeer filteren.

Als u echter het onderdeel Ouderlijk toezicht in F-Secure Internet Security uitschakelt, kan Norton Family actief het internetverkeer controleren.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100927121250EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windos 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 24/03/2013