Fout: 'Back-up mislukt (A2218)' wanneer ik met Norton Online Backup een back-up maak van mijn bestanden

Dit probleem kan optreden als een bestand van de back-upset niet aanwezig is op zijn vroegere locatie op het ogenblik dat Norton Online Backup een back-up uitvoert van de bestanden of vanwege een inconsistentie binnen het Windows-bestandssysteem.

Controleer de lijst van bestanden en mappen in de back-upset om dit probleem te verhelpen. Controleer of deze lijst geen bestand of map bevat die verwijderd is. Scan uw schijf op fouten als het probleem zich blijft voordoen.

Uw schijf op fouten controleren

Symantec biedt geen ondersteuning voor de uitvoering van het CHKDSK-hulpprogramma of voor het probleem dat ontstaat door uitvoering van het CHKDSK-hulpprogramma. Ondersteuningsproblemen die betrekking hebben op het CHKDSK-hulpprogramma, moeten bij Microsoft worden gemeld. Bezoek voor meer informatie:

Ondersteuningswebsite van Microsoft.

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ het volgende in het dialoogvenster Uitvoeren en klik op OK :

cmd

3. Typ het volgende in het opdrachtpromptvenster en druk daarna op Enter :

chkdsk [stationsletter]: /f

waarbij [stationsletter] het station is dat u op fouten wilt controleren.

Bijvoorbeeld chkdsk C: /f

4. Als u het bericht CHKDSK kan de huidige stations niet vergrendelen terwijl Windows wordt uitgevoerd, drukt u op Y om het hulpprogramma uit te voeren wanneer het systeem de volgende keer wordt opgestart.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100825085430EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 19/03/2018