Ik kan een specifieke website na installatie van Norton Internet Security 2011 niet meer openen, maar ik kan nog wel verbinding maken met internet

STAP 1

Uw virusdefinities bijwerken

1. Ga naar de updatepagina voor nieuwe virusdefinities.

DEFINITIES DOWNLOADEN

2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Windows-versie:

• Voor Windows 7/Vista/XP 32 bits: Klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i32.exe. Bijvoorbeeld 20070828-017-v5i32.exe

• Voor Windows 7/Vista/XP 64 bits: Ga naar de sectie 64-bits platformen en klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i64.exe. Bijvoorbeeld 20090922-017-v5i64.exe

3. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

4. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u daar hebt opgeslagen.

STAP 2

Een volledige systeemscan uitvoeren

1. Start uw Norton -product.

2. Klik op Nu scannen in het deelvenster Computerbeveiliging.

3. Klik in het deelvenster Computerscan op Volledige systeemscan.

4. Wanneer de scan is uitgevoerd, klikt u op Voltooien.

5. Sluit alle programma's af en start de computer opnieuw op.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100806173531EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Laatste wijziging: 09/02/2011