Restituties voor Norton-producten

Norton-producten (inclusief abonnementen en automatische verlengingen) kunnen tot 60 dagen na aanschaf worden geretourneerd voor restitutie. Verzendkosten, verwerkingskosten en toepasselijke belastingbedragen kunnen niet worden gerestitueerd, met uitzondering van bepaalde staten en landen waarin deze kosten wel gerestitueerd worden. Lees voor uitzonderingen het hele Restitutiebeleid.

Bezoek de ondersteuningswebsite van Norton voordat u een restitutie aanvraagt voor hulp bij algemene vragen of problemen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100512172507EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Android, Mac OS X, Windows
Laatste wijziging: 23/05/2018