Een product retourneren dat in de Norton Online Store is gekocht

Als u restitutie wilt ontvangen voor een product dat u heeft aangeschaft in de Norton Online Store, neemt u contact op met de Norton-chatondersteuning.

Voor hulp bij andere algemene problemen met uw Norton-product gaat u naar de website Norton-ondersteuning.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100512164002EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android
Laatste wijziging: 02/06/2017