Automatische verlenging uitschakelen wanneer u het gebruik van Norton staakt

Als u het Norton-product dat momenteel is geregistreerd voor de automatische verlengingsservice van Norton, niet meer gebruikt, kunt u deze service voor dat product uitschakelen via uw Norton-account.

Als u het Norton-product dat momenteel is geregistreerd voor de automatische verlengingsservice van Norton, wilt blijven gebruiken, slaat u de stappen om deze service uit te schakelen over, en Uw Norton-product downloaden.

Als u restitutie wilt ontvangen voor de Automatische verlengingsservice van Norton, lees dan Restitutie aanvragen voor automatische verlenging van Norton.

Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Op de pagina Abonnementen verplaatst u de schuifregelaar naar Uit naast het actieve Norton-product waarvoor u automatische verlenging wilt uitschakelen.

3. Wanneer u de vraag krijgt, klikt u op Uitschakelen.

Uw Norton-product downloaden

1. Meld u aan bij Norton.

Als u hulp nodig heeft bij het achterhalen van het wachtwoord voor uw account, vindt u de oplossing wellicht in Het wachtwoord voor uw Norton-account achterhalen

2. Selecteer op de pagina Abonnementen het product dat u wilt downloaden.

3. Klik op Downloaden.

4. Klik in het venster Norton instellen op Akkoord en downloaden.

Volg de weergegeven instructies voor het Uitvoeren of Opslaan van het downloadbestand. Deze kunnen verschillen, afhankelijk van uw browser. Als u heeft gekozen om het bestand op te slaan, gaat u na het downloaden naar de opslaglocatie en dubbelklikt u op het bestand.

Nadat het downloadprogramma is uitgevoerd, wordt uw product automatisch gedownload, geïnstalleerd en geactiveerd. Uw apparaat wordt weergegeven met de actuele beveiligingsstatus en aanvullende software kan vanuit uw Norton-account worden geïnstalleerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100503223000EN_EndUserProfile_nl_nl
Laatste wijziging: 19/04/2018