Uw virusdefinities bijwerken met Intelligent Updater

Intelligent Updater downloaden en uitvoeren

1. Ga naar de downloadpagina Intelligent Updater.

2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw Windows-versie:

• Voor Windows 8/7/Vista/XP 32 bits: Klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i32.exe. Bijvoorbeeld 20070828-017-v5i32.exe

• Voor Windows 8/7/Vista/XP 64 bits: Ga naar de sectie 64-bits platformen en klik op het eerste bestand in de lijst onder Bestandsnaam. De bestandsnaam begint met het jaartal en eindigt met v5i64.exe. Bijvoorbeeld 20090922-017-v5i64.exe

3. Sla het bestand op het Windows-bureaublad op.

4. Dubbelklik op het bureaublad op het bestand dat u daar hebt opgeslagen.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100409152702EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 23/03/2013