De bestanden of mappen herstellen waarvan een back-up is gemaakt met mijn Norton-product

Deze stappen zijn voor de huidige versie van de Norton-producten. Als u een oudere versie hebt of niet weet welke versie u hebt, gaat u naar Norton Update Center.

Bestanden of mappen herstellen

1. Start uw Norton-product.

2. Klik op Taken.

3. Klik in het venster Taken onder Back-uptaken op Bestanden herstellen.

4. Onder Herstellen vanaf wordt de oorspronkelijke locatie geselecteerd. Als u de bronlocatie wilt veranderen, klikt u op Alles weergeven en selecteert u de gewenste bron. Klik vervolgens op OK.

5. Voer onder Bestandstypen een van de volgende handelingen uit:

• Selecteer alle categorieën als u alle categorieën wilt herstellen.

• Als u alleen een specifieke categorie wilt herstellen, maakt u de selectie van alle categorieën ongedaan, behalve van degene die u wilt herstellen.

• Als u een specifiek bestand wilt herstellen, klikt u op Zoeken en zoekt u naar het bestand. Hef de selectie van alle bestanden op, behalve van datgene dat u wilt herstellen. Klik vervolgens op Selectie toevoegen.

6. Selecteer vervolgens onder Herstellen naar de locatie waarnaar u het bestand wilt herstellen.

De oorspronkelijke locatie is standaard geselecteerd. Wanneer u het bestand naar een nieuwe locatie wilt herstellen, klikt u op Wijzigen en selecteert u de nieuwe locatie.

7. Klik op Bestanden herstellen.

8. Klik in het venster Overschrijven bevestigen als daarom wordt gevraagd op Ja.

9. Klik op OK wanneer het herstellen is voltooid.

Video

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20100305131845EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 23/03/2013