Het wachtwoord voor uw Norton-account achterhalen

1. Ga naar de Norton-accountpagina Uw wachtwoord vergeten.

2. Voer het e-mailadres in dat u heeft gebruikt om uw Norton-account te kopen of maken.

3. Klik op Doorgaan.

4. U ontvangt een e-mail met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Het bericht is afkomstig van norton@symantec.com.

Kopieer en plak de link rechtstreeks in een webbrowser als klikken op de link niet werkt.

Als u niet binnen een paar minuten de e-mail ontvangt voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord, controleert u uw map met spamberichten of ongewenste berichten. U ontvangt mogelijk geen e-mail voor herstel als er geen account aan dat e-mailadres is gekoppeld.

Als u de e-mail nog steeds niet kunt vinden, heeft u mogelijk een ander e-mailadres gebruikt om uw Norton-account aan te maken. Zorg dat het e-mailadres dat u invoert, overeenkomt met het e-mailadres dat u heeft gebruikt om uw Norton-product te kopen.