Uw bestanden van Norton Online Backup delen via e-mail

Bestanden delen

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik naast het pictogram van de computer met de back-upset waarvan u bestanden wilt delen, op Bestandsacties en klik vervolgens op Bestandskoppelingen e-mailen.

3. Typ het e-mailadres van de ontvanger in het tekstvak Aan.

U kunt meerdere ontvangers toevoegen, gescheiden door een komma of puntkomma.

4. Selecteer naast Beschikbare dagen het aantal dagen in het vervolgkeuzemenu.

De downloadkoppelingen voor de bestanden zijn actief gedurende de geselecteerde tijdsduur.

5. Voer desgewenst een wachtwoord in het tekstvak Downloadwachtwoord in.

6. Typ een Onderwerp en Opmerking voor ontvanger om de ontvangers meer informatie te geven.

7. Voer een van de volgende handelingen uit om de bestanden te selecteren in de back-upset:

• Als u naar specifieke bestanden wilt zoeken, typt u de zoekcriteria in het vak Zoeken en klikt u vervolgens op Zoeken.

Klik op Geavanceerd zoeken weergeven als u de geavanceerde zoekopties wilt gebruiken, en selecteer de zoekopties.

• Als u door de mappen wilt bladeren om de bestanden te selecteren, klikt u in het deelvenster Mappen op de mappen om submappen weer te geven.

In het deelvenster Bestanden worden de back-upbestanden in de huidige map weergegeven.

8. Selecteer in het deelvenster Bestanden de bestanden die u wilt delen en klik vervolgens op Nu e-mailen.