Bestanden verwijderen uit Norton Online Backup

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik op Bestandsacties en vervolgens op Bestanden verwijderen naast de back-upset waaruit u bestanden wilt verwijderen.

3. Klik in het deelvenster Mappen op de naam van de map om naar de mapstructuur te gaan van de bestanden waarvan een back-up is gemaakt. In het deelvenster Bestanden worden de back-upbestanden in de geselecteerde map weergegeven.

Als u naar specifieke bestanden wilt zoeken die u wilt verwijderen, typt u de zoekcriteria in het zoekvak en klikt u vervolgens op Zoeken. Klik op Geavanceerd zoeken weergeven als u de geavanceerde zoekopties wilt gebruiken, en selecteer de zoekopties.

4. Selecteer in het deelvenster Bestanden de mappen of bestanden die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Nu verwijderen.

5. Klik op OK om het verwijderen te bevestigen.