Systeemvereisten voor Norton Online Backup

Systeemvereisten

• Besturingssystemen

• Windows® 10 (32-bits en 64-bits)

• Microsoft Windows® 8 / Windows® 8 Professional (32- en 64-bits)

• Windows® 7 Starter/Home Premium/Ultimate/Professional (32- en 64-bits)

• Windows® Vista Starter/Home Basic/Home Premium/Ultimate/Business en alle servicepacks (32- en 64-bits)

• Windows® XP Professional/Home/Media Center SP2 en hoger (alleen 32 bits)

• Mac OS X 10.6.x, 10.7.x en 10.8.x*

*Norton Online Backup biedt momenteel geen ondersteuning voor Mac OS X 10.9.x of later.

Internetbrowsers

• Microsoft Internet Explorer® versie 6.0 en hoger (alleen Windows)

• Mozilla® Firefox® (ondersteunt de huidige en recentste eerdere belangrijke releases)

• Google Chrome™ (ondersteunt de huidige en recentste eerdere belangrijke releases)

• Microsoft Edge®

• Safari 5 en 6 (alleen OS X)