Norton Online Backup activeren, dat vooraf op uw computer is geïnstalleerd

STAP 1

De productsleutel vinden

• U kunt uw productsleutel voor Norton Online Backup vinden in de gedrukte documentatie die bij uw nieuwe computer is geleverd. Ondervindt u problemen bij het activeren van uw product, neem dan contact op met de klantenondersteuning van Norton.

Als u Norton Online Backup eerder heeft geactiveerd, kunt u de service onmiddellijk gaan gebruiken door u aan te melden bij de Norton Online Backup-website. Gebruik het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u uw Norton Online Backup activeerde.

STAP 2

Norton Online Backup activeren

1. Klik in de rechterbovenhoek van de webpagina op het e-mailadres en klik vervolgens op Norton Online Backup activeren in de vervolgkeuzelijst.

Het Norton Online Backup-venster wordt standaard binnen 10 dagen weergegeven. Als de activering van de proefversie wordt genegeerd, wordt deze na drie dagen opnieuw weergegeven. Deze tijdsperiode kan variëren, afhankelijk van de computerfabrikant.

2. Voer uw productsleutel in en klik op Doorgaan.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Als u al een Norton Accout heeft, typt u uw e-mailadres en klikt u vervolgens op Aan de slag. Typ het wachtwoord van uw Norton Account en klik dan op Aanmelden.

• Heeft u geen Norton Account, dan voert u het e-mailadres in dat u wilt gebruiken om een Norton Account aan te maken en klikt u vervolgens op Aan de slag.

Typ uw gegevens, lees de Servicevoorwaarden en klik op Registreren.

4. Klik op Nu een back-up maken om een back-up te starten.

Uw Norton Online Backup-abonnement is nu geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20091027114248EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 11/08/2017