Fout: "Installatie is niet voltooid. Uw computer wordt opgeschoond om de installatie te voltooien..." wanneer ik mijn Norton-product installeer

Dit probleem kan zich voordoen als uw computer is geïnfecteerd. Het is raadzaam dat u Norton Power Eraser downloadt en uitvoert.

STAP 1

Een scan uitvoeren met Norton Power Eraser

1. Download Norton Power Eraser en voer het uit.

2. Installeer uw Norton-product opnieuw.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Voer een scan uit met Norton Bootable Recovery Tool

• Als u ook na het uitvoeren van Norton Power Eraser de fout blijft ontvangen, downloadt u de Norton Bootable Recovery Tool en voert u deze uit om er zeker van te zijn dat uw computer niet is geïnfecteerd.

Wat te doen als dit niet werkt?

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20091002165902EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 31/01/2014