Fout: "Deze add-on bevat geen talen die overeenkomen met het geïnstalleerde product..." wanneer ik Norton Add-on Pack 4.x installeer

Registreren voor Norton Online Family

• Norton Add-on Pack is stopgezet en niet langer beschikbaar. We raden u aan u te registreren voor Norton Online Family. Norton Online Family biedt u een slimmere manier om uw kinderen te beschermen wanneer ze online gaan.

GA ER NU HEEN

Kenmerken van Norton Online Family

• Webcontrole en filteren : Houdt bij welke websites uw kinderen bezoeken. Ongepaste websites kunnen worden geblokkeerd.

• Tijdslimieten : Helpt u de computertijd van uw kinderen te beheren

• Controle van sociale netwerken : Houdt de activiteiten van uw kinderen op sociale netwerken in de gaten

• Chatcontrole †: Laat u weten met wie uw kinderen chatten

• Zoekcontrole : Laat u zien waar uw kinderen naar zoeken op internet

• Activiteitengeschiedenis : Toont activiteiten van de afgelopen 7 dagen

Chatcontrole is niet beschikbaar in alle regio's en voor Mac OS.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090821102557EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Laatste wijziging: 16/08/2011