Werk uw creditcardgegevens bij

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken door u aan te melden bij uw account.

Wanneer uw Norton-abonnement moet worden verlengd en de creditcardgegevens in uw account zijn verouderd, ontvangt u ook een melding om uw creditcardgegevens bij te werken. U kunt uw creditcardgegevens ook bijwerken door op de melding te klikken.

Werk uw creditcardgegevens bij

1. Meld u aan bij uw account.

Als u het wachtwoord van uw Norton-account niet meer weet, klikt u op Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

Lees De instellingen van uw Norton-account bijwerken om uw e-mailadres, wachtwoord en andere persoonlijke informatie bij te werken.

2. Plaats de cursor op uw accountnaam in de rechterbovenhoek en klik op Instellingen voor automatische verlenging.

3. Klik op de pagina Mijn account op Factuurgegevens en voer alle gegevens in die u wilt bijwerken.

Wanneer u al een creditcard in uw account heeft, klikt u op het bewerkingspictogram naast uw creditcard en werkt u de gegevens bij.

4. Vink het selectievakje Ik ben geen robot aan en klik vervolgens op Opslaan.

Bericht 'Update voltooid' wordt weergegeven wanneer u de wijzigingen opslaat. Er wordt ook een e-mailbericht naar uw geregistreerde e-mailadres gestuurd ter bevestiging van de wijzigingen.

Als u de creditcardgegevens van uw account niet kunt bijwerken, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen

Land/regio niet vermeld bij het bewerken van de factuurgegevens

• De lijst met landen/regio's onder Factuurgegevens hangt af van het land dat/de regio die in het Norton-account is geselecteerd. Meestal wordt het land of de regio geselecteerd bij het aanmaken van de account.

Als het veld Land/Regio niet of onjuist in de account is ingesteld, corrigeer dan het adresveld van de persoonlijke gegevens.

Credit Card Updater - CC Updater

• Norton maakt net als vele andere e-commercebedrijven gebruik van veilige technologie voor het automatisch bijwerken van creditcardgegevens, zoals vervaldatums, rekeningnummers, opzegging van rekeningen, overstappen (van Visa naar MasterCard bijv.) en nog veel meer.

• Dit wordt routinematig gedaan en betreft het pingen van informatie die is verstrekt door de uitgevende bank en die aan de creditcard is gekoppeld volgens de standaard industriepraktijken.

• Credit Card Updater is een service die de creditcardaanbieder levert en waarvan we gebruikmaken. Als het lid niet wil dat zijn creditcardgegevens automatisch worden bijgewerkt. We kunnen de Credit Card Updater (CC Updater) uitschakelen via Encore, maar we moeten het lid adviseren dat hij of zij ook contact kan opnemen met zijn of haar creditcardaanbieder om die service uit te schakelen.

Voordelen

• Verlaag overmatige hoeveelheden geweigerde autorisaties.

• Verlaag de kosten voor het handmatig bijwerken van betalingsgegevens.

• Reduceer onnodige interactie met klanten en het risico van serviceannulering.

• Minimaliseer de omgang van personeel met gevoelige betalingsgegevens.

Proces

• Open Encore

• Zoek het account van het lid op

• Open Factuurgegevens

• Selecteer Factureringsprofiel bewerken

• Hef de selectie van CC Updater op en sla op