Werk uw creditcardgegevens bij

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken door u aan te melden bij uw account.

Bezoek voor China, Japan, Korea, Hong Kong en Taiwan uw Norton Store om uw creditcardgegevens bij te werken.

Wanneer uw abonnement moet worden verlengd en de creditcardgegevens in uw account zijn verouderd, ontvangt u een melding om uw creditcardgegevens bij te werken. U kunt uw creditcardgegevens ook bijwerken door op de melding te klikken.

Werk uw creditcardgegevens bij

1. Meld u aan bij uw account.

Als u het wachtwoord van uw account niet meer weet, klikt u op Wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

Lees De instellingen van uw account bijwerken om uw e-mailadres, wachtwoord en andere persoonlijke informatie bij te werken.

2. Klik op de pagina Mijn account op Factureringsgegevens.

3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

4. Als u de kaartgegevens al heeft opgeslagen, klikt u op het pictogram Bewerken naast uw kaart en werkt u de gegevens bij.

5. Heeft u nog geen kaarten voor uw account opgeslagen, vul dan de vereiste informatie in.

6. Klik op Opslaan.

Bericht 'Update voltooid' wordt weergegeven wanneer u de wijzigingen opslaat. Er wordt ook een e-mailbericht naar uw geregistreerde e-mailadres gestuurd ter bevestiging van de wijzigingen.

Als u de creditcardgegevens van uw account niet kunt bijwerken, neemt u contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen

Land/regio niet vermeld bij het bewerken van de factuurgegevens

• De lijst met landen/regio's onder Factuurgegevens hangt af van het land dat/de regio die in het account is geselecteerd. Meestal wordt het land of de regio geselecteerd bij het aanmaken van de account.

Als het veld Land/Regio niet of onjuist in de account is ingesteld, corrigeer dan het adresveld van de persoonlijke gegevens.

Credit Card Updater - CC Updater

• NortonLifeLock maakt net als vele andere e-commercebedrijven gebruik van veilige technologie voor het automatisch bijwerken van creditcardgegevens, zoals vervaldatums, rekeningnummers, opzegging van rekeningen, overstappen (van Visa naar MasterCard bijv.) en nog veel meer.

• Dit wordt routinematig gedaan en betreft het pingen van informatie die is verstrekt door de uitgevende bank en die aan de creditcard is gekoppeld volgens de standaard industriepraktijken.

Voordelen

• Verlaag overmatige hoeveelheden geweigerde autorisaties.

• Verlaag de kosten voor het handmatig bijwerken van betalingsgegevens.

• Reduceer onnodige interactie met klanten en het risico van serviceannulering.

• Minimaliseer de omgang van personeel met gevoelige betalingsgegevens.