Uw creditcardgegevens bijwerken

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken door u aan te melden bij uw account.

Wanneer uw abonnement moet worden verlengd en de creditcardgegevens in uw account zijn verouderd, ontvangt u een melding om uw creditcardgegevens bij te werken. U kunt deze informatie ook bijwerken door op de melding te klikken. Als u een bericht ziet dat we wijzigingen van uw creditcardgegevens niet kunnen verwerken, kan dit te wijten zijn aan bepaalde voorschriften die door de regelgevende instanties zijn ingevoerd. Ga in dat geval naar renew.norton.com om een abonnement te verlengen.

Ga voor China, Hongkong, Japan, Korea en Taiwan naar uw Norton Store om uw accountgegevens bij te werken. Begint uw bestelnummer met NP of AP, volg dan de stappen hieronder om uw kaartinformatie bij te werken:

Factureringsgegevens via uw computer bijwerken

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Plaats de cursor op uw profielpictogram, klik op Accountinstellingen en vervolgens op Factureringsgegevens.
  3. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:
    • Als u een bestaande kaart wilt bijwerken, klikt u op het pictogram Bewerken naast uw kaart en werkt u de gewenste gegevens bij.
    • Vul de vereiste informatie in om een nieuwe kaart toe te voegen.
  4. Klik op Opslaan.
            Het bericht Update voltooid wordt weergegeven wanneer u de wijzigingen opslaat. Er wordt ook een e-mailbericht naar uw geregistreerde e-mailadres gestuurd ter bevestiging van de wijzigingen.

Factureringsgegevens via uw mobiele apparaat bijwerken

1. Meld u via uw mobiele apparaat aan bij uw account.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op het hamburgermenu.
  3. Tik op Mijn abonnementen beheren.
  4. Tik op de pagina Mijn abonnementen op Mijn abonnementen.
  5. Tik op de pagina Mijn account op Factureringsgegevens.
  6. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:
    • Als u een bestaande kaart wilt bijwerken, klikt u op het pictogram Bewerken naast uw kaart en werkt u de gewenste gegevens bij.
    • Vul de vereiste informatie in om een nieuwe kaart toe te voegen.

Doe het volgende als u de kaartgegevens niet kunt bijwerken:

• controleer of de kaartgegevens die u heeft ingevoerd juist zijn

• gebruik een andere browser om uw kaartgegevens in te voeren

• gebruik een andere creditcard/betaalpas

• Ziet u het bericht dat het creditcardnummer voor de opgegeven kaart niet geldig is, wis dan het veld Kaartnummer en voer het nummer opnieuw in om uw wijzigingen op te slaan.

Neem voor verdere hulp contact op met de Klantenservice en ondersteuning.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090818150300EN
Besturingssysteem: Android;Mac;Windows;iOS
Laatste wijziging: 05/05/2022