Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen

Dit document bevat de stappen om de Automatische verlengingsservice van Norton voor uw product uit te schakelen of te annuleren om toekomstige automatische facturering en verlenging te voorkomen. U moet deze stappen volgen als u een nieuw Norton-product heeft en de service wilt annuleren van een vorig product dat u niet meer gebruikt.

Als u de Automatische verlengingsservice op uw huidige product annuleert, moet u uw abonnement handmatig verlengen voordat het product vervalt. Als u dit niet doet kunt u uw Norton Protection kwijtraken. Als de verlenging al in rekening is gebracht en u daarvoor restitutie wilt, lees dan Restitutie aanvragen voor automatische verlenging van Norton.

Automatische verlengingsservice van Norton uitschakelen

1. Meld u aan bij Norton.

2. Op de pagina Abonnementen verplaatst u de schuifregelaar naast het Norton-product waarvoor u automatische verlenging wilt annuleren, naar UIT.

3. Wanneer u de bevestigingsprompt krijgt, klikt u op Uitschakelen.

4. De volgende keer dat uw product verloopt, wordt u via uw Norton-product gevraagd uw abonnement handmatig te verlengen.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090818144126EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 18/06/2018