Uw abonnement met automatische verlenging opzeggen

Als u wilt annuleren, meldt u zich aan bij uw account en gaat u naar het tabblad Mijn abonnementen om uw instellingen voor verlenging aan te passen. U kunt ook contact opnemen met ons supportteam.

Ga voor China, Hong Kong, Japan, Korea en Taiwan naar Norton Store om de instellingen voor de verlenging te beheren.

Als u ervoor kiest om automatische abonnementsverlenging van uw huidige bescherming te annuleren, moet u uw abonnement handmatig verlengen voordat het verloopt. Anders loopt u het risico uw bescherming te verliezen.

Zijn er al kosten in rekening gebracht en wilt u een terugbetaling aanvragen, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Contact opnemen

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090818144126EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 15/11/2020