Voorkom dat uw Norton-abonnement automatisch wordt verlengd

De meeste van onze diensten worden aangeboden als abonnementen met automatische verlenging om onze klanten te helpen voorkomen dat hun service komt te vervallen. Met een abonnement met automatische verlenging heeft u voortdurend toegang tot uw service zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervaldata.

Als u echter liever de verlenging van uw abonnement wilt annuleren, gebruikt u de onderstaande informatie om uw verlengingsinstellingen op uw accountpagina te wijzigen. Zijn er al kosten in rekening gebracht en wilt u een terugbetaling aanvragen, neem dan contact op met Klantenservice en ondersteuning.

Voorkomen dat uw abonnement automatisch wordt verlengd

Voor Japan, Korea, China, Hongkong en Taiwan: Als uw bestelnummer begint met APXXXXXXXX of NPXXXXXXXX of als u Norton 360 Standard Plus gebruikt, volgt u de onderstaande stappen om uw abonnement met automatische verlenging te annuleren. Als u een ander bestelnummer heeft, gaat u naar uw Norton Store om uw update-instellingen te beheren. U heeft uw bestelnummer nodig, evenals het e-mailadres waarop u heeft besteld.

Anders:

1. Meld u aan bij uw account.

2. Op de pagina Mijn account klikt u naast het abonnement waarvoor u de verlenging en de verlengingskosten wilt annuleren op Abonnementsverlenging annuleren.

3. Bevestig uw annulering.

Hier zijn een paar dingen die u moet weten als u de automatische verlenging van uw abonnement stopzet:

• Uw abonnement loopt door tot het einde van uw reeds betaalde abonnementsperiode, waarna het eindigt en niet automatisch wordt verlengd.

• Het duurt meestal een paar uur voordat de wijziging van kracht wordt.

• Eventuele voordelen verbonden aan abonnementen met automatische verlenging kunnen eindigen wanneer u de automatische verlenging van uw abonnement stopzet.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090818144126EN
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Laatste wijziging: 10/08/2021