Fout: 'De upgrade van Norton [product name] is niet voltooid. Verwijder nu uw Norton-product en installeer het opnieuw'

STAP 1

Het Norton of Symantec-product verwijderen

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

appwiz.cpl

3. Selecteer in de lijst met huidig geïnstalleerde programma's het Norton- of Symantec-beveiligingsproduct en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken of Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm.

5. Start de computer opnieuw op wanneer de verwijdering is voltooid.

STAP 2

Norton opnieuw installeren

• Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

• Als u de product-cd heeft, plaatst u deze in het cd-romstation en klikt u vervolgens op Norton-product installeren.

Hierbij is Norton-product de naam van uw Norton-product.

• Als u de gedownloade versie hebt, dubbelklikt u op het installatiebestand van het Norton-product dat u hebt gedownload. Dit bevindt zich op het Windows-bureaublad, tenzij u het ergens anders hebt opgeslagen. Volg de instructies op het scherm.

• Als het product bij aanschaf al op uw computer was geïnstalleerd, installeert u het Norton-product opnieuw vanaf de back-up-cd die bij de computer is geleverd. Als u geen back-up-cd hebt, of niet precies weet hoe u deze moet gebruiken, neem dan contact op met uw computerfabrikant voor hulp.

• Als u het product hebt gedownload van uw internetaanbieder, zoekt u het installatiebestand van het product en dubbelklikt u hierop. Volg de instructies op het scherm. Als u het installatiebestand niet meer hebt, moet u het bestand opnieuw downloaden via uw internetaanbieder.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090814172115EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 24/08/2017