Fout: 'Dit product is niet compatibel met het huidige besturingssysteem van deze computer...' bij installatie van uw Norton-product

Mogelijk ziet u ook de fout 'Norton-product kan niet worden geïnstalleerd in compatibiliteitsmodus. Sluit dit venster en start het installatieprogramma opnieuw in normale modus.' Deze fouten kunnen optreden als het Norton-product niet compatibel is met uw besturingssysteem of als u het installatieprogramma uitvoert in compatibiliteitsmodus.

Compatibiliteit van het Norton-product controleren

• Het Norton-product dat u wilt installeren, is alleen compatibel met de volgende besturingssystemen:

• Windows XP Home Service Pack 3 en later (alleen 32-bits)

• Windows XP Professional Service Pack 3 en later (alleen 32-bits)

• Windows XP Media Center Edition 2005 Service Pack 3 en later (alleen 32-bits)

• Windows Vista (32-bits en 64-bits) Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate

De huidige versies van Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 en Norton Anti-Theft vereisen Service Pack 1 of later voor Windows Vista.)

• Windows 7 (32-bits en 64-bits) Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate met Service Pack 1 of hoger

• Windows 8 en Windows 8 Pro (32 bits en 64 bits)

• Windows 10 (32-bits en 64-bits) Home/Professional

Windows-updates uitvoeren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

wuapp

Wanneer de aanwijzing Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja of Doorgaan.

3. Klik op Naar updates zoeken in het linkerdeelvenster.

4. Volg de instructies op het scherm.

Het installatieprogramma in normale modus uitvoeren

Zorg dat u het installatieprogramma voor het Norton-product niet in de compatibiliteitsmodus uitvoert.

1. Rechtsklik op het installatiebestand van het Norton-product dat u heeft gedownload en klik op Eigenschappen.

2. Maak op het tabblad Compatibiliteit onder Compatibiliteitsmodus de selectie van Dit programma in compatibiliteitsmodus uitvoeren voor ongedaan.

3. Norton installeren.