Fout: 'Dit product is niet compatibel met het huidige besturingssysteem van deze computer...' bij installatie van uw Norton-product

Mogelijk ziet u ook de fout 'Norton-product kan niet worden geïnstalleerd in compatibiliteitsmodus. Sluit dit venster en start het installatieprogramma opnieuw in normale modus.' Deze fouten kunnen optreden als het Norton-product niet compatibel is met uw besturingssysteem of als u het installatieprogramma uitvoert in compatibiliteitsmodus.

Compatibiliteit van het Norton-product controleren

• Het Norton-product dat u wilt installeren, is alleen compatibel met de volgende besturingssystemen:

• Microsoft Windows® 10 (alle versies behalve Windows 10 S).

• Microsoft Windows 8/8.1 of later (alle versies).

• Microsoft Windows 7 (alle versies) met Service Pack 1 of later

• Microsoft Windows Vista (alle versies) met Service Pack 1 of later*

• Microsoft Windows XP (32 bits) Home/Professional met Service Pack 3 of later*

*Uw Norton-clientbeveiligingssoftware ontvangt niet langer de nieuwe productupdates die gebruikers van ondersteunde versies van Windows (10, 8 en 7) ontvangen. Uw Norton-clientbeveiligingssoftware blijft echter de nieuwste malwaredefinities van LiveUpdate, kwetsbaarheidsupdates en oplossingen voor compatibiliteitsproblemen ontvangen. Identity Safe-browserextensie wordt niet langer ondersteund op Windows Vista en Windows XP. Voor meer informatie leest u Norton-onderhoudsmodus voor Windows XP en Windows Vista.

Windows-updates uitvoeren

1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

wuapp

Wanneer de aanwijzing Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja of Doorgaan.

3. Klik op Naar updates zoeken in het linkerdeelvenster.

4. Volg de instructies op het scherm.

Het installatieprogramma in normale modus uitvoeren

Zorg dat u het installatieprogramma voor het Norton-product niet in de compatibiliteitsmodus uitvoert.

1. Rechtsklik op het installatiebestand van het Norton-product dat u heeft gedownload en klik op Eigenschappen.

2. Maak op het tabblad Compatibiliteit onder Compatibiliteitsmodus de selectie van Dit programma in compatibiliteitsmodus uitvoeren voor ongedaan.

3. Norton installeren.