Een aangepaste regel maken om specifieke bestandstypen of mappen in Norton Online Backup op te nemen of uit te sluiten

Een aangepaste regel maken

1. Meld u aan bij de Norton Online Backup-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik naast de back-upset waarvoor u een aangepaste regel wilt maken, op Instellingen.

3. Klik op het tabblad Wat naast Geavanceerde regels op Regel toevoegen.

4. Selecteer in het dialoogvenster Geavanceerde regel toevoegen, opnemen of uitsluiten in het vervolgkeuzemenu.

Voer het pad van de map in gevolgd door het jokerteken en de bestandsextensie. Klik vervolgens op Toevoegen.

bijvoorbeeld C:\Documents and Settings\User\Desktop\*\*.exe

Met deze regel worden alle mappen in de map Bureaublad gescand waarbij alle EXE-bestanden worden opgenomen of uitgesloten.

U kunt ook een regel maken om volledige mappen op te nemen of uit te sluiten, naast de optie Map toevoegen die beschikbaar is in het deelvenster Bestanden waarvan een back-up gemaakt moet worden.

bijvoorbeeld C:\Documents and Settings\User\Desktop\*\*

Let goed op bij het selecteren van het algemene pad van de mappen met jokertekens, zodat alleen de gewenste locaties voor opgegeven bestandstypen worden gescand. U kunt slechts één jokerteken in de mapnaam gebruiken en één jokerteken in de bestandsnaam wanneer u aangepaste regels maakt.

5. Klik op Opslaan.

6. Voer 4 tot en met 6 opnieuw uit als u extra regels wilt maken. Zorg dat u op Opslaan klikt na elke regel zodat de nieuwe instelling niet verloren gaat.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090806164039EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 13/08/2017