Norton op uw apparaat downloaden

Wist u dit?

Vele abonnementen bieden de mogelijkheid om uw Norton-beveiliging gratis uit te breiden naar meerdere apparaten.

» Meer informatie

Beveiliging van uw apparaten en beheer van uw Norton-product is net zo eenvoudig als het toevoegen van een nieuw apparaat in uw Norton-account. Volg deze instructies om het Norton-product dat bij uw account is geregistreerd, te installeren of opnieuw te installeren.

Heeft u uw Norton-product via uw serviceaanbieder ontvangen, dan leest u Ik wil mijn Norton-product van mijn serviceaanbieder installeren.

Uw Norton-product downloaden en installeren op uw computer

1. Meld u aan bij Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

Heeft u nog geen account, dan klikt u op Account aanmaken en voltooit u het registratieproces.

3. Klik op Norton downloaden op de pagina Aan de slag.

Als u over een productsleutel beschikt die u nog niet bij uw account heeft geregistreerd, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren om door te gaan.

Typ uw productsleutel en klik op >.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

Als u meer dan één Norton-product in uw account heeft, kiest u het gewenste product en klikt u op Volgende.

Klik op Meer laden als uw gewenste product niet in de lijst wordt weergegeven.

Als u het op een ander apparaat wilt installeren, klikt u op Een downloadlink doorsturen. Lees Ik wil mijn Norton-product op een ander apparaat installeren als u de installatie wilt voortzetten op een ander apparaat.

5. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit:

• Voor de browsers Internet Explorer of Microsoft Edge: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de downloadoptie om de gedownloade bestanden te zien, en dubbelklik op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: dubbelklik in de linkeronderhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090708112600EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X, Android
Laatste wijziging: 03/12/2018