Uw Norton-apparaatbeveiliging downloaden en installeren

Meld u aan bij uw account om Norton Apparaatbeveiliging op een ondersteunde pc, laptop, mobiele telefoon of tablet te installeren.

Heeft u Norton Apparaatbeveiliging in een winkel gekocht of een productcode die nog niet bij uw account is geregistreerd, lees dan Het Norton-product downloaden dat u in een winkel heeft gekocht.

Heeft u het Norton-product verkregen via uw provider, lees dan Uw Norton-product van uw provider installeren.

Om uw Norton-bescherming te installeren, moet het besturingssysteem van uw apparaat aan de minimale systeemvereisten voldoen. Lees Systeemvereisten voor het installeren en instellen van Norton-bescherming voor meer informatie over deze vereisten

Voor China, Japan en Korea geldt: als uw Norton-product niet bij uw account is geregistreerd, raadpleeg dan de bevestigingsmail van de aanschaf waarin de productsleutel en de downloadlink voor uw Norton-product staan vermeld. Volg de aanwijzingen op het scherm nadat de installatie is voltooid om een account te maken voor installatie op meer apparaten.

Norton Apparaatbeveiliging downloaden

1. Meld u aan bij uw account.

2. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Norton-account in en klik op Aanmelden.

Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op Wachtwoord vergeten? en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord te herstellen.

3. Klik op Downloaden in de portal Mijn Norton.

Als u een installatie uitvoert op Windows 10 in S-modus, klikt u op Downloaden van Microsoft en volgt u de aanwijzingen om via de Microsoft Store te installeren.

4. Klik op de pagina Aan de slag op Akkoord en downloaden.

Als u een mobiel apparaat gebruikt, kiest u het abonnement dat u wilt downloaden en tikt u op Volgende.

Kies een van de opties afhankelijk van uw apparaat om Norton Apparaatbeveiliging te installeren:

Norton Apparaatbeveiliging installeren op Windows

1. Zodra de download is voltooid, voert u het installatieprogramma via uw browser uit, drukt u de toetsen Ctrl + J in om het venster Downloads in uw browser te openen, en dubbelklikt u op het bestand dat u heeft gedownload.

2. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Norton Apparaatbeveiliging installeren op Mac

Als u Norton-productversie 8.x of hoger wilt installeren, moet u Mac OS X 10.10.x of hoger hebben.
Voordat u overgaat tot installatie, is het raadzaam op de Norton-licentieovereenkomst te klikken en de productlicentieovereenkomst te lezen.
Lees Norton apparaatbeveiliging installeren op Mac voor gedetailleerde instructies.
Video: Norton op een Mac-apparaat installeren

Video: Norton op een Mac-apparaat installeren

Norton Apparaatbeveiliging installeren op Android

1. Tik op het scherm van de Norton 360 -app in de Google Play Store-app op Installeren.

2. Tik op Openen wanneer de installatie is voltooid.

3. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan.

4. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en tik op Aanmelden.

Lees Norton 360-app activeren op uw mobiele apparaat als u uw Norton 360-abonnement nog niet heeft geactiveerd. De installatie van de Norton 360-app is nu voltooid.

Treden er problemen op wanneer u de Norton 360-app op uw mobiele apparaat installeert, controleer dan of de recentste versie van de Google Play Store-app op uw apparaat staat. Controleer ook of de nieuwste systeemupdates zijn geïnstalleerd.

Norton Apparaatbeveiliging installeren op iPhone of iPad

1. Tik onder Norton downloaden van de App Store op Downloaden van de App Store.

U wordt nu omgeleid naar de App Store.

Als u een iPad gebruikt, tikt u op Op iPad installeren en volgt u de instructies op het scherm.

2. Tik op Ophalen.

3. Tik op Installeren.

4. Tik op Gereed.

5. Wanneer de download is voltooid, tikt u op Openen om de Norton 360-app te starten.

6. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan.

7. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor uw account in en tik dan op Aanmelden.