Aan de slag met Norton Online Backup

Norton Online Backup biedt automatische beveiliging voor uw waardevolle bestanden. Het biedt een veilige, gebruiksvriendelijke online back-up waarmee u uw bestanden kunt beschermen en beveiligen tegen verlies, beschadigingen en andere calamiteiten. Aangezien van uw gegevens een back-up is gemaakt op een externe online locatie, kunt u deze altijd en overal ophalen.

Wanneer u Norton Online Backup voor het eerst configureert, maakt en activeert u uw Norton Online Backup-account en installeert u de Norton Online Backup-client op uw computer. Volg deze stappen om aan de slag te gaan met Norton Online Backup: