Een bestand indienen bij Symantec Security Response

In de meeste gevallen hoeft u een geïnfecteerd bestand niet naar Symantec te sturen. U hoeft een geïnfecteerd bestand alleen te versturen wanneer:

• Norton vindt steeds dezelfde geïnfecteerde bestanden wanneer de computer wordt gescand.

• Een Symantec-technicus vraagt u het bestand in te dienen.

• U heeft een verdacht bestand op uw computer ontdekt en het bestand wordt niet gedetecteerd met de nieuwste virusdefinities.

• U heeft een e-mail ontvangen met het bericht dat u een bestand moet downloaden via een verdachte URL.

Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw situatie:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090602171902EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 03/09/2017