Het Norton Family-pictogram verbergen in het meldingsgebied

Het Norton Family-pictogram in het meldingsgebied kan niet volledig worden uitgeschakeld. Met de instellingen van de Windows-taakbalk kunt u het echter verbergen.

Het pictogram Norton Family verbergen

Wanneer u het Norton Family-pictogram in het meldingsgebied verbergt, worden de pop-upmeldingen van de Norton Family-client niet uitgeschakeld.

1. Klik met de rechtermuisknop op de Windows-taakbalk en klik vervolgens op Eigenschappen.

2. Afhankelijk van uw Windows-versie gaat u als volgt te werk:

• Voor Windows 10/8/7: op het tabblad Taakbalk naast Meldingsgebied klikt u op Aanpassen.

• Voor Windows Vista: klik op het tabblad Meldingsgebied naast het selectievakje Inactieve pictogrammen verbergen op Aanpassen.

• Voor Windows XP: klik op het tabblad Taakbalk naast het selectievakje Inactieve pictogrammen verbergen op Aanpassen.

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Voor Windows 10/8/7: selecteer in de lijst met pictogrammen naast het Norton Family -pictogram de optie Pictogram en meldingen verbergen in het vervolgkeuzemenu.

• Voor Windows Vista/XP: selecteer onder Actieve items de optie Norton Family en selecteer vervolgens Verbergen of Altijd verbergen in het vervolgkeuzemenu ernaast.

4. Klik op OK.

5. Klik op Toepassen > OK.

< Terug

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.