Bericht: 'Het maken van een verbinding met de Norton Family-server is mislukt...' wanneer u Norton Family registreert

De datum en tijd op de computer controleren

  1. Druk op de toetsen Windows + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen.

  2. Typ de volgende tekst en druk op Enter.

    timedate.cpl

  3. Controleer of de dag, maand en het jaar kloppen.

    Geef in de kalender de juiste dag, maand en het juiste jaar aan als de datum niet correct is.

  4. Klik op Toepassen en vervolgens op OK.

Hartelijk dank!

Hartelijk dank voor het gebruik van de ondersteuning van Norton.

< Terug

Dankzij de oplossing kon ik mijn probleem gemakkelijk oplossen.

Ja Nee

Help ons deze oplossing te verbeteren.

Hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Wat wilt u nu doen?

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090527160041EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 07/08/2017