Norton Family rapporteert geen activiteiten op sociale netwerken

De invoegtoepassing Norton Family moet zijn geïnstalleerd en ingeschakeld in uw browser om activiteiten op sociale netwerken door Norton Family te laten controleren en rapporteren. Als u de invoegtoepassing Norton Family niet in uw browser ziet, moet u Norton Family opnieuw installeren.

De status van de invoegtoepassing Norton Family controleren in Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Klik in het menu Extra op Invoegtoepassingen beheren.

3. Klik in het venster Invoegtoepassingen beheren, onder Typen invoegtoepassingen op Werkbalken en extensies.

4. Als de status van Norton Family BHO wordt weergegeven als Uitgeschakeld, klikt u op Inschakelen.

5. Klik op OK.

6. Start Internet Explorer opnieuw om te wijzigingen toe te passen.

De status van de invoegtoepassing Norton Family controleren in Firefox

1. Start Firefox.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Menu openen en klik op Invoegtoepassingen.

3. Klik op het tabblad Extensies op Norton Family.

4. Klik op Inschakelen als Norton Family grijs wordt weergegeven.

5. Klik op Firefox herstarten.

De status van de invoegtoepassing Norton Family controleren in Google Chrome

1. Start Google Chrome.

2. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Google Chrome aanpassen en beheren en klik op Instellingen.

3. Klik in het linkerdeelvenster onder Chrome op Extensies.

4. Als Norton Family grijs wordt weergegeven, klikt u in de lijst met extensies op Inschakelen.

De beste oplossingen van het Norton Family-forum

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090519155750EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/01/2017