Norton Family blokkeert een sociaal netwerk dat is toegestaan

Dit probleem kan zich voordoen als de categorie Discussie of Sociale netwerken is geblokkeerd. Configureer de instellingen voor webtoezicht in Norton Family om de categorieën Discussie en Sociale netwerken toegang te verlenen tot het gewenste sociale netwerk.

Instellingen voor webtoezicht configureren

1. Meld u aan bij de Norton Family-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik op het kindprofiel onder Kinderen.

3. Als Webtoezicht gedimd wordt weergegeven op het tabblad Huisregels voor kind, klikt u op Aan om het in te schakelen.

4. Klik onder Webtoezicht op Instellingen voor huisregels.

5. Hef onder Geblokkeerde categorieën de selectie op van de categorieën Discussie en online interactie en Sociale netwerken.

6. Voer een voor een de sociale netwerken in die u wilt toestaan naast Toegestane websites en klik vervolgens op Toevoegen.

7. Klik op Opslaan.

8. Klik op de computer van uw kind met de rechtermuisknop op het Norton Family -pictogram in het meldingsgebied en vervolgens op Huisregels bijwerken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 23/11/2016