Probleem oplossen waarbij Norton Family een sociaal netwerk blokkeert dat is toegestaan

Dit probleem kan zich voordoen als de categorie Discussie of Sociale netwerken is geblokkeerd. Configureer de instellingen voor webtoezicht in Norton Family om de categorieën Discussie en Sociale netwerken toegang te verlenen tot het gewenste sociale netwerk.

Instellingen voor webtoezicht configureren

1. Meld u aan bij Norton met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik op het kindprofiel waarvoor u de instellingen voor Webtoezicht wilt configureren.

Als u een Norton Security-abonnement heeft, opent u de Norton Family-instellingen via het tabblad Familie.

3. Als Webtoezicht gedimd wordt weergegeven op het tabblad van het kind, klikt u op Aan om het in te schakelen.

4. Klik op de tegel Web op het tandwielpictogram.

5. Kies onder Beperkingsniveau het vereiste niveau voor toezicht.

6. Op het tabblad Huisregels voor het kind deblokkeert u onder Webcategorieën de categorieën Discussie en online interactie en Sociale netwerken.

U kunt Webcategorieën niet bijwerken als het Toezichtniveau is ingesteld op Controleren.

7. Voer een voor een de sociale netwerken in die u wilt toestaan naast Toegestane websites en klik vervolgens op +.

8. Klik op Opslaan.

9. Klik op de computer van uw kind met de rechtermuisknop op het Norton Family -pictogram in het meldingsgebied en vervolgens op Huisregels bijwerken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 17/08/2018