Norton Family blokkeert een website uit de categorie met toegestane websites

Dit probleem kan optreden wanneer de geblokkeerde website onder meer dan één categorie beschikbaar is. Wanneer een website onder meer dan één categorie beschikbaar is, moet u voor die website alle categorieën toestaan.

Als u niet alle categorieën voor de website wilt toestaan, kunt u deze website aan de lijst Toegestaan toevoegen.

Instellingen voor webtoezicht configureren

1. Meld u aan bij de Norton Family-website met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik op het tabblad Kinderen op het kindprofiel waarvoor u de webtoezichtinstellingen wilt configureren.

3. Als Webtoezicht gedimd wordt weergegeven op het tabblad Huisregels voor kind, klikt u op Aan om het in te schakelen.

4. Klik onder Webtoezicht op Instellingen voor huisregels.

5. Voer het webadres in naast Toegestane site en klik vervolgens op Toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

7. Klik op de computer van uw kind met de rechtermuisknop op het Norton Family -pictogram in het meldingsgebied en vervolgens op Huisregels bijwerken.