Probleem oplossen waarbij Norton Family een website uit de categorie met toegestane websites blokkeert

Dit probleem kan optreden wanneer de geblokkeerde website onder meer dan één categorie beschikbaar is. Wanneer een website onder meer dan één categorie beschikbaar is, moet u voor die website alle categorieën toestaan.

Als u niet alle categorieën voor de website wilt toestaan, kunt u deze website aan de lijst Toegestaan toevoegen.

Instellingen voor webtoezicht configureren

1. Meld u aan bij Norton met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik op het kindprofiel waarvoor u de instellingen voor webtoezicht wilt configureren.

3. Als Webtoezicht gedimd wordt weergegeven op het tabblad van het kind, klikt u op Aan om het in te schakelen.

4. Klik op de tegel Web op het tandwielpictogram.

5. Kies onder Beperkingsniveau het vereiste niveau voor toezicht.

6. Kies onder Toezichtniveau wat Norton Family moet doen wanneer uw kind zich niet aan de huisregel houdt.

7. Voer het webadres in naast Toegestane websites en klik vervolgens op +.

U kunt geen webadres toevoegen in Toegestane websites als het Toezichtniveau is ingesteld op Controleren.

8. Klik op Opslaan.

9. Klik op de computer van uw kind met de rechtermuisknop op het Norton Family -pictogram in het meldingsgebied en vervolgens op Huisregels bijwerken.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090513144641EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Android
Laatste wijziging: 20/11/2018