Fout: 120 of (1973,120) 'Maximum aantal overdrachten bereikt'

Dit probleem treedt op wanneer u het maximumaantal overdrachten bereikt dat voor uw licentie is ingesteld. U heeft vaker dan toegestaan geprobeerd om de licentie over te dragen of extra licenties te activeren.

Neem contact op met uw serviceprovider voor hulp bij de activering van uw product.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090513045319EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 04/09/2017