Fout: 110 of (1973,110) 'De opgegeven productidentificatie is ongeldig'

Wanneer Download Manager wordt uitgevoerd via de server van uw serviceprovider, worden de registervermeldingen bijgewerkt en kan dit probleem worden opgelost.

Download Manager uitvoeren

1. Klik op de URL die uw serviceprovider heeft geleverd, om het Norton-programma te downloaden.

2. Klik in het Windows-dialoogvenster Download op Openen.

3. Het dialoogvenster van Norton Download Manager wordt geopend.

4. Sluit het Download Manager-venster. U hoeft Start niet te selecteren.

5. Probeer de software opnieuw te activeren.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090512063544EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 04/09/2017