Problemen met het downloaden van Norton verhelpen

Als u een foutmelding ziet wanneer u Norton downloadt of als de download niet wordt voltooid, kunt u proberen het product opnieuw via uw Norton-account te downloaden.

Als u het gewenste Norton-product niet in uw account kunt vinden, leest u Ontbrekend Norton-product in uw Norton-account herstellen.

Norton opnieuw downloaden

1. Download Norton.

2. Als u nog niet bij Norton bent aangemeld, wordt u gevraagd om u aan te melden. Voer het e-mailadres en wachtwoord voor Norton in en klik op Aanmelden.

3. Klik in het venster Norton instellen op Norton downloaden.

4. Klik op Akkoord en downloaden.

Als u het verkeerde product heeft geïnstalleerd, wordt nu mogelijk het bericht 'Proefperiode verlopen' weergegeven. Zorg dat u het Norton-product met een actief abonnement downloadt.

Als u over een productsleutel beschikt die u nog niet bij uw account heeft geregistreerd, klikt u op Een nieuwe productsleutel invoeren om door te gaan.

Typ uw productsleutel en klik op >.

5. Afhankelijk van uw browser voert u een van de volgende handelingen uit:

• Voor Internet Explorer: klik op Uitvoeren.

• Voor Firefox of Safari: klik in de rechterbovenhoek van de browser op de optie Downloaden om de gedownloade bestanden weer te geven. Klik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

• Voor Chrome: klik in de linkerbenedenhoek op het bestand dat u heeft gedownload.

6. Wanneer het venster Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Doorgaan.

Volg de instructies op het scherm.

7. Uw Norton-product is nu geïnstalleerd en geactiveerd.

Als u Norton niet kunt downloaden en installeren zelfs nadat u de stappen heeft gevolgd, selecteert u de optie die uw situatie het beste beschrijft:

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090505145926EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 10/05/2018