Problemen oplossen bij het downloaden van uw Norton-product voor apparaatbeveiliging

Als u uw Norton-product niet op uw apparaat kunt downloaden of installeren, selecteer dan de optie die uw situatie het beste beschrijft:

Download of installatie start niet of wordt niet voltooid

• De installatie van uw Norton-apparaatbeveiliging begint wanneer u het gedownloade bestand uitvoert. Voer afhankelijk van uw browser een van de volgende handelingen uit om het gedownloade bestand te vinden:

Voor Windows: druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gedownload.

Voor Mac: druk op de toetsen Command + Option + L om het venster Downloads in uw browser te openen en dubbelklik vervolgens op het bestand dat u heeft gdownload.

• Wanneer u de installatie start en er niets verschijnt, is het installatievenster mogelijk achter andere vensters verborgen. Minimaliseer alle openstaande vensters om het installatieprogramma weer te geven.

• Als de download niet start of niet verdergaat, raden wij u aan het bestand opnieuw te downloaden. Lees Uw Norton-product voor apparaatbeveiliging downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies.

• Als de installatie niet is voltooid of als u uw Norton-apparaatbeveiliging niet kunt openen, raden wij u aan het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall te downloaden en uit te voeren. Lees Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall downloaden en uitvoeren.

Problemen met de installatie na het migreren van Comcast

Lees Problemen verhelpen met het installeren van Norton-apparaatbeveiliging na migratie vanuit Comcast als u hulp nodig heeft met de installatie van uw Norton-apparaatbeveiliging na migratie van uw Comcast-abonnement.

Andere installatiefouten