Fout: 'PIN-nummer is niet geldig'

Dit bericht verschijnt als er een probleem is met uw accountgegevens. U hebt bijvoorbeeld een pakket aangevraagd dat niet het juiste Norton-product omvat.

STAP 1

Controleer uw servicetype

• Neem contact op met uw serviceprovider om na te gaan voor welk type service u bij hen geregistreerd bent en voeg de juiste Norton-productservice voor uw account toe.

STAP 2

Activeer uw Norton-product na de installatie

1. Start Norton.

2. Klik in het hoofdscherm op Nu activeren.

3. Klik op Volgende.

4. Typ in het veld Mijn service-PIN het PIN-nummer dat u van uw serviceprovider heeft gekregen.

5. Klik op Activeren.

6. Typ een naam in voor uw computer en klik dan op Activeren.

7. Sluit het venster Activeren voltooid!.

8. Klik op Voltooien.

Uw product is geactiveerd.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090505115739EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 05/09/2017