Probleem verhelpen bij het openen van Norton dat is geleverd door uw provider

Start uw computer opnieuw op om dit probleem te verhelpen. Download het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall en voer het uit als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 1

Start de computer opnieuw op

1. Sluit alle programma's af.

2. Start de computer opnieuw op.

3. Start Norton.

Ga naar stap 2 als het probleem zich blijft voordoen.

STAP 2

Het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoeren

Verwijder Norton Family als u dit heeft geïnstalleerd, voordat u het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall uitvoert.

1. Download de tool Norton Remove and Reinstall.

Sla het bestand op het Windows-bureaublad op. In sommige browsers wordt het bestand automatisch opgeslagen naar een standaardlocatie.

2. U opent het venster Downloads in uw browser door op de toetsen Ctrl + J te drukken.

3. Dubbelklik op het pictogram van NRnR.

4. Lees de licentieovereenkomst en klik vervolgens op Ik ga akkoord.

5. Klik op Geavanceerde opties.

6. Klik op Enkel verwijderen.

7. Klik op Verwijderen.

8. Klik op Nu opnieuw opstarten.

Nadat de computer opnieuw is gestart, volgt u de instructies op het scherm om Norton opnieuw te installeren.

Ga naar stap 3 als het probleem blijft bestaan.

STAP 3

Download Norton Power Eraser en voer dit programma uit

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik op Opslaan.

3. Selecteer Bureaublad als locatie en klik vervolgens op Opslaan.

4. Dubbelklik op het bestand NPE.exe om Norton Power Eraser uit te voeren.

Wanneer een vraag wordt weergegeven in het venster Gebruikersaccountbeheer, klikt u op Ja of Doorgaan.

5. Lees de licentieovereenkomst en klik op Accepteren.

6. Klik in het venster Norton Power Eraser op het pictogram Scannen op risico's.

7. Norton Power Eraser voert standaard een rootkit-scan uit waarna het systeem opnieuw moet worden opgestart. Wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw te starten, klikt u op Opnieuw opstarten. Als u geen rootkit-scan wilt opnemen, gaat u naar Instellingen en schakelt u de optie Rootkitscan opnemen (computer moet opnieuw worden opgestart) uit.

8. Wanneer de computer opnieuw is opgestart, wordt de scan automatisch gestart. Volg de instructies op het scherm.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090505015136EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows
Laatste wijziging: 01/06/2018