Fout: 'Service geannuleerd'

Deze fout treedt meestal op wanneer u niet langer gebruikmaakt van de provider die het Norton-product heeft geleverd.

Als u nog steeds gebruikmaakt van de provider die u heeft voorzien van uw Norton-product en deze fout wordt weergegeven, is er mogelijk sprake van een back-endprobleem dat moet worden opgelost.

Neem contact op met uw provider voor hulp bij het activeren van uw Norton-product.