Fout: 100 of (1973, 100) "Onjuist verzoek. Deze fout wordt veroorzaakt door een onjuiste aanroep naar de server...'

Deze fout treedt op door een tijdelijk probleem met de Symantec-servers. Wacht 24 uur en probeer uw product opnieuw te activeren.

Als u het bericht nog steeds ziet, kan dit gebeuren wanneer u het programma op een tweede computer probeert te installeren of te starten, die niet de computer is waarop u het installatieprogramma oorspronkelijk heeft gedownload. U kunt het product niet gewoon kopiëren of op het product op een tweede computer installeren. Als u het product op andere computers wilt installeren, moet u het product op elke computer downloaden en installeren.

Als u een product-cd heeft gekocht, moet u contact opnemen met uw serviceprovider.

Als u deze foutmelding krijgt op de computer waarop u het installatieprogramma heeft gedownload, verwijdert u uw Norton-product en installeert u het opnieuw. Selecteer de optie die uw situatie het beste beschrijft.

Blader naar oplossingen of neem contact met ons op.

DOCID: kb20090504154512EN_EndUserProfile_nl_nl
Besturingssysteem: Windows, Mac OS X
Laatste wijziging: 04/09/2017